Hemmagjord glass!

Min underbara vän Hannah Runsten, som gör alla matrepotage i Body Magazine har verkligen lyckats i den senaste utgåvan. Hon har nämligen satt ihop X antal recpt på nyttig, hemmagjord glass till min stora lycka!:D Jag som verkligen ÄLSKAR glas!! Finns inget bättre.

Så nu har jag testat att slänga ihop en glassbuk som står i frysen i väntan på att bli lagom ”glassig”.
Jag valde dock att redigera receptet lite grann då jag tyckte att det redan utan vaniljsockret blev lagom sött & sedan valde jag hallon ist för blåbär (bara för att det var det som fanns hemma i frysen):

– 250g kvarg (1%)
– 200g milda laga lätt (4%)
– 3msk sötningsströ
– ca 1dl krossade, frysta hallon (ngt tinade)

Blanda ihop och ställ in i frysen ett par timmar.
Plättlätt!:D

Bild 402322

Utvärderingen kommer senare.;)

Vill ni ha alla 8 recepten med flera olika smaker så rekommenderar jag er att rusa ner till närmaste butik och köpa nyaste nr av Body Magazine (Augustiutgåvan).