Träning och tips!

Började dagen (nåja, dagen efter nattjobb) med lite träning av rygg och biceps.
Laddad med aminosyror, carbs, aakg, citrulline malate, l-glutamin och creatine monohydrate begavs det.

Row
Lowrow
Enarms sittande rodd
Latsdrag breda
Latsdrag Smala
Pulldown
Lats-pushdown
Stångcurls (rak stång)
Hantelcurls
Repcurls i hammerfattning
Bamsecurls

Fick Jennifer att dra av ett par bilder… petar upp någon av dom nedan.
Sen ett tips också, i kosttillskottsväg.

IMG_6368.jpg

Måste öva massa på just latsspread…som vanligt.
IMG_6354.jpg

Dubbel biceps bakifrån är något bättre satt.
IMG_6386.jpg

En lifesaver, i alla fall när man som jag lätt får kramper emellanåt.
Exempelvis lats och armar…

Det är det praktiska jag direkt märker av, sen har kalsium och magnesium en rad studerade fördelar såsom normal muskelfunktion, benhälsa, metabolism, trötthet osv. Brist är i vilket fall inte bra…

Så kompletterar med det hela dagligen, märker av om jag slutat upp med det 3-4dagar direkt kvällen efter träning… lägger mig och får ligga som jesus på korset för att inte krampa… haha

Kladdiga apelsinchokladmuffins

Det är inte mycket som slår den friska och söta smaken av apelsin, i kombination med choklad. Klassikern apelsinchoklad blev därför temat på dagens bakning, denna gången som muffins. Enkla att göra och lite kladdigt goda, supersmidiga att ta fram såväl hemma i köket som ute i skogen på utflykt!

Ingredienser, 10 muffins:
3 ägg
12 st urkärnade dadlar
1 dl rismjöl
3 msk kakao
2 msk kokosolja
2 msk stevia sötningsströ
1 tsk bakpulver
1 apelsin
1/2 dl vatten
Mörk choklad till garnering, minimum 70%

Tillagning:
Sätt på ugnen på 150 grader. Hacka dadlarna smått och häll dem i en bunke. Knäck i äggen och mixa samman till en slät smet, antingen med matberedare eller en stavmixer. Hacka dadlarna rätt smått om du använder en stavmixer.
Blanda ned mjöl, kakao, kokosolja, sötningsströ, bakpulver och rör runt. Avsluta med att riva ned apelsinskalet, samt pressa ur saften ned i smeten, rör smeten jämnt. Häll ev. i ca 1/2 dl vatten för en lösare smet.
Ställ 10 muffinsformar på en plåt och klicka i smet upp till ca 1/2 av formen. Hacka choklad grovt och fördela fint på muffinsen. Låt muffinsen stå i ugnen ca 15-20 minuter, och provstick dem för att se att dem är genomgräddade.

Skärmavbild 2018-01-22 kl. 18.10.50.png

Ät, och njut! OTROLIGT goda!
Starka kramar, J

Jennys enkla banankaka

Har du övermogna bananer hemma? Ibland gömmer sig några bananer under frukten i kylen, och istället för att slänga dem är det perfekt att istället använda dem till bakning. Och desto äldre och brunare bananerna blir, desto sötare gör dem bakverken! Dubbel effekt med både en god kaka och minska matsvinnet!

Ingredienser, 1 form:
2,5 banan
2 ägg
1 dl kokosmjöl
3 msk stevia sötningsströ
2 msk kakao
1 msk bakpulver
Valfri topping, ex hackad mörk choklad, krossade nötter, riven kokos, skivad banan etc.

Tillagning:
Ställ ugnen på 175 grader. Knäck äggen och dela ned bananerna i äggen. Blanda runt med en gaffel.
Häll i resterna ingredienser och blanda till en jämn smet. Häll ned smeten (och toppa med ev. topping om du önskar) i en form klädd med ett bakplåtspapper, och ställ in i mitten av ugnen, på 175 grader ca 20-30 minuter. Ta ut kakan och känn med en provsticka så att den är genomgräddad, och låt svalna på ett galler innan du skär upp den i centimetertjocka skivor.

21015455454_10c5f08560_b.jpg

Lycka till och hoppas att Ni också kommer att tycka om kakan!

Starka kramar, J

Gunshow Saturday n News.

Morgonträning efter en drink innehållande följande:
Snabba carbs
Citrulline malate
Aminosyror
AAKG
Creatine Monohydrate
L-Glutamine

Smidigt nog allt från Swedish Supplements.

Sen armar för hela slanten, körde igenom biceps efter ryggen i tisdags med Reine.
Men några triceps har inte blivit mer än indirekt tränande med bröst/axlar etc.
Så passet blev enligt följande:

Pushdowns med rep
Stående tricepspressar med rak stång.
Liggande tricepsextensions med hantlar
Liggande stångcurls i kabel
Liggande enarmscurls i kabel
Gymleco bicepsmaskin
Avslutade med superset mellan raka pushdowns och hantelcurls (dubbla stående)

Som synes mkt finlir med triceps, lite bikinivarning över många kabelövningar men andra duvningen för biceps denna veckan som sagt och jag hade lust att avvika från stänger och hantlar.

Bifogar lite bilder nedan, men tänkte skriva några rader om en nyhet i mitt dagliga kosttillskottsintag:

Flex Support som är en nyhet från Swedish Supplements.
Namnet antyder väl vad det är, dvs för leder/ledbrosk.
Brukar försöka ha med en sån produkt i min kost, har känt tydliga skillnader tidigare och det bäst är ju att supplementera förebyggande för bra ledkondition.
Alla vi som tränat hårt och dragit på oss små problem (eller stora) vet ju hur rent ut sagt jävla svårt det är att fortsätta med tung träning och rehaba problem ur världen på samma gång, till skillnad mot att just förebygga, stretcha, äta rätt osv istället.
MSM har jag haft positiv erfarenhet av tidigare, något som just detta tillskottet också innehåller.
Sen får ni läsa i texten nedan om övrigt innehåll, ser lovande ut.

Från Swedish Supplements om Flex Support:
Att få stela och ömmande leder är tyvärr vanligare än vad man tror. Oavsett ålder är ledbesvär ofta ett stort problem i vardagen och den bakomliggande orsaken för problemen kan vara både genetisk eller åldersrelaterad. Aktiva människor samt idrottare som dagligen ägnar sig åt fysisk påfrestning, såsom styrketräning, bollsporter mm, löper större risk att utveckla ömmande och besvärande leder – vilket i sin tur negativt påverkar träning samt allmän rörlighet. Äldre människor drabbas inte sällan av sk artros i knän och andra leder vilket är ett tillstånd där ledbrosket bryts ner och orsakar smärta samt stelhet. Swedish Supplements har noggrant undersökt vilka ämnen och växtextrakt som tillsammans i synergi ska kunna lindra problem med ömmande leder, förslitningsskador och artros. Resultatet är Flex Support, som är en avancerad genomtänkt formula med flera bioaktiva ingredienser, specifikt utvalda för dess bidragande effekt att bland annat skydda samt upprätthålla ledernas styrka och flexibilitet.

Swedish Supplements Flex Support innehåller bland annat metylsulfonylmetan (MSM), en form av organiskt svavel, vilket är en viktig beståndsdel i kollagenprotein och som är betydelsefull för både broskets och benstommens normala funktion. För att bidra till kroppens normala omsättning av svavelhaltiga aminosyror, såsom MSM, har Flex Support därför berikats med mineralet molybden – som har just denna egenskap. För att skydda, stärka samt upprätthålla ledernas flexibilitet använder Swedish Supplements Flex Support två noga utvalda växtextrakt: nyponpulver och Indisk rökelse. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Nyponextrakt är även känt för att vara inflammationsdämpande vilket minskar svullnad och värk.) Studier av Indiskt rökelse (Boswelia extrakt) har visat att det hindrade nedbrytningen av bindväv som är en del av förloppet för gikt och reumatism. Extraktet minskade dessutom bildningen av inflammerad vävnad.

En mycket intressant ingrediens är Ovomet TM (äggskalsmembran) Mellan äggskalet och äggvitan finns en tunn hinna som man kan tydligt se på hårdkokta ägg. Detta är äggskalsmembranet. Membranet innehåller i sig självt en stor mängd verksamma ämnen. Det har visat sig vara en förstklassig källa till bland annat kollagen typ 1, 5 och 10, kondroitin sulfat samt hyaluronsyra. Kollagen typ 1 utgör 90% av allt kollagen i kroppen och återfinns i hud, senor, ben samt blodkärlens väggar. Typ 5 finner vi bland annat i hårstrån samt alla cellers ytskikt. Kondroitin sulfat är känt för att lindra ledproblem genom att hämma nedbrytning av ledbrosk, stimulera den egna broskbildningen samt minska smärta. Hyaluronsyra finns rikligt i ledvätska. Det fungerar som transportör av näringsämnen till de delar av leden som inte har några blodkärl. På grund av slitage på leder samt ålder minska produktionen av hyaluronsyra vilket minskar ledvätskans funktion och också ledens funktion att läka efter slitage.

C-vitamin är en annan viktig beståndsdel som bidrar till normal kollagenbildning – vilket har betydelse för benstommens och broskets normala funktion samt mineralerna zink och mangan vilka båda bidrar till en normal benstomme.

IMG_6267.jpg

Notera min snygga ärmlösa Hoodie med teamtryck från Workout Empire.
Gillas… 🙂
IMG_6283.jpg
IMG_6301.jpg
IMG_6333.jpg

3 morgon, 3 kväll.

Krämig sötpotatisgratäng med kyckling

Mina tre kärnpelare gällande matlagning rullar vidare och än en gång passar ännu en rätt perfekt in under dessa kategorier. Lätt, gott och med bra innehåll så fungerar denna sötpotatisgratäng utmärkt i både matlådor, till helgen eller som en smidig familjerätt för stora som små!

IMG_5885.jpg

Ingredienser, 1 form ca 25×20 cm.
550 g sötpotatis (går även utmärkt att byta mot vanlig potatis)
1 paket, á 800 g kycklingfärs (går även utmärkt att byta mot mager nötfärs)
1 påse Fajitakrydda, Spicemaster
1 liten alt. 1/2 stor gul lök
Salt, peppar
1 burk Njie Kvargsås, smak av BBQ
100 g mager riven ost, 12% fetthalt.

Tillagning:
Sätt ugnen på 175 grader.
Fräs kycklingfärsen med hackad lök och Fajitakrydda. Genomstek kycklingen och häll därefter i kvargsåsen. Fyll därefter den tomma burken med vatten och häll i pannan så att det blir en röra av kycklingfärs och sås. Låt puttra samman.
Skiva sötpotatisen i tunna skivor, ca 2-3 mm tjocka, och börja lägga ett lager av potatis i botten av formen.
Bred därefter på ett lager färsblandning, och fortsätt därefter varva med potatisen tills formen är fylld.
Toppa med osten och ställ in i ugnen ca 30-40 minuter, eller tills att potatisen är genommjuk. Täck ev. med lite aluminiumfolie för att inte bränna vid osten på toppen.
Ät ihop med en god sallad och NJUT!

IMG_5887.jpg
IMG_5884.jpg


Lycka till i köket!
Starka kramar, J.

Matigare kycklingsallad med yoghurtpestosås

26551519_10156003527617387_331737957_n.jpg

Den här salladen blev riktigt bra!! Lite matigare och inte bara salladsblad, samt en yoghurtsås som gjorde pricken över i:et.

Mina ingredienser (har själv höftat så nedan är uppskattningsvis):

70 g lagad kyckling
80 g kikärtor (från burk, avrunna)
25 g Mozzarella (lightvariant från LIDL)
ca 1 msk pesto ( använde tomatpesto men grön funkar lika väl i smak)
ca 50 g lättyoghurt naturell (jag gillar laktosfria varianten)
ca 200 g rostad pumpa- sötpotatis och morotsmix (kan bytas ut mot bulgur, mathavre, quinoa etc!)
cocktail-tomater
Lite hackad vitkål, blomkål, champinjoner
mixad grönsallad
granatäpplekärnor

Såhär gjorde jag:
Sedan tidigare var kyckling redan tillagad och pumpa, sötpotatis och morötterna var redan rostade i ugn – behövdes alltså endast ”värmas upp”.
->Började med att hacka upp grönsakerna jag ville ha i bas förutom grönsalladen (vitkål, blåmkål etc – ta era favoriter). Stek upp detta tillsammans med kikärtorna och tomater i en panna och tillsätt halva skeden av pesto. Slå på lite vatten så att grönsakerna ”Ångas” lite mjuka och att smakerna fördelar sig från peston .Salta och peppra efter smak. Tillsätt gärna vitlök om du gillar smaken. Behåll grönsakerna i halva stekpannan och stek(värm upp) kyckling och rotfrukterna på andra sidan. Lägg sallad i botten av en djup tallrik, toppa sedan med den varma grönsaksröran, rotfrukterna och kyckling samt mozarella och granatäpplekärnorna. Servera till detta resterande pesto utrörd med yoghurten!

Näringsinnehåll på ett ungefär då jag höftade:
F10 K:47 P: 41 kcal: 422

Och förutom helt OK Makrosfördelning enligt mig på en fräsch och hälsosam måltid så med diverse råvaror får du även en bredd på vitaminer, mineraler och andra nyttigheter :)”

Smaklig måltid och God Fortsättning!

P&K
A

26233976_10156003527607387_202123174_n.jpg

Att röra ihop alla goda råvaror med en sås gör alltid sitt i de flesta maträtter!
26234311_10156003527537387_709339994_n.jpg

2018

Jag har i vanlig ordning inga nyårslöften. Har istället en lista med mål jag satt upp för det kommande året. Nyårsmål kanske jag ska kalla det för.
• Spendera mycket tid med familjen.
• Visa världen för min dotter Tyra.
• Ställa mig på scenen igen och tävla i Men’s Physique.
• Uppfylla en barndomsdröm.

Brownie med apelsinchoklad & nötter

Finns det något så gott som kombinationen av apelsin och choklad? Om det dessutom är krämigt, superlätt och med otroligt bra råvaror så blir det om möjligt en ännu större fullträff! Samt att den även passar de som är allergiska mot både gluten eller laktos!

För att direkt hoppa till en av huvudingredienserna – bli inte skrämd! Men Du läser rätt, proteinrikt och fantastisk krämighet tillför just dessa svarta bönor, och för dig som inte har testat att använda det i bakverk tidigare, så är det absolut värt att testa! De ger ingen smak utan skapar istället enbart en fantastisk konsistens och saftighet till brownien. En kaka som passar både perfekt i juletid som till sommarkalaset, beroende på dekoration och utseende!

Skärmavbild 2017-12-19 kl. 18.01.41.png

Ingredienser, 1 form ca 15x20cm, ca 4-5personer:
1 paket förkokta svarta bönor, ca 250-300 g.
10 urkärnade färska dadlar
2 ägg
1 dl kokosolja
4 msk kakao
1 tsk vaniljpulver
2 tsk bakpulver
100 g mörk choklad, ca 80%
3 msk steviaströ
Rivet skal från 1 apelsin
Hasselnötter, ca 1/2 dl

Gör såhär:
Sätt på ugnen på ca 175 grader. Skölj bönorna i en sil så att spadet försvinner. Mixa därefter samman de sköljda bönorna med dadlar till en jämn massa.
Bryt chokladen i mindre bitar och smält den antingen i micron försiktigt eller över ett vattenbad på spisen. Riv under tiden apelsinskalet. Vispa sedan samman ägg, smält kokosolja och den smälta chokladen i en större skål.

Rör därefter ned kakao, steviaströ, bakpulver, vaniljpulver och apelsinskal i skålen. Blanda sist ned även mixen av bönor och dadlar till en jämn och fin chokladsmet.
Klä en valfri form med bakplåtspapper, beroende på önskemål av färdig brownie så välj allt från rund, oval eller rektangulär. Häll i smeten i formen och toppa med hackade hasselnötter och grädda i ugnen i ca 20 minuter.

Kakan skall vara relativt kladdig och ”lös” när du tar ut den ur ugnen, då den sätter sig väl när den stelnar. Jag lät min stå några timmar upptill i frysen, innan jag tog ut den för servering. För att göra min brownie extra julfin så skar jag med en kniv och pepparkaksform ut som små portioner, för att sedan dekorera med en liten strimma apelsinskal och hela hasselnötter. Lika bra går det att skära i fyrkanter eller även små, mindre bitar likt en variant på fudge.

Skärmavbild 2017-12-19 kl. 18.02.00.png
Skärmavbild 2017-12-19 kl. 18.01.52.png

Låt det smaka och Du kommer inte att bli besviken!

Ta hand om Er och ha en fantastiskt God jul.
Starka kramar, J.

3-års Jubileum & Luciapokalen

Hej kära medlemmar/följare! 

Vi är redan inne mitten av December och det är inte långt kvar nu till jul och nyår. Jag vet att många kommer hem nu till julen så pass på och titta in på gymmet, det kommer självklart vara öppet under jul/nyår för er som är träningssugna även bra jul priser på tagga. Mycket har hänt och vi har lyckas bli ännu större och bättre såklart sen förra året och det var målet. Självklart jobbar vi vidare på att utvecklas och bli ännu bättre hela tiden. 3 år har redan svept förbi sen vi starta gymmet och förr förra helgen hade vi vårt 3 års jubileum som vart riktigt bra. Många kom förbi både utställare och besökare. Även om denna helg krockade med December cupen (den helgen vi hade) och Fitness festivalen som var helgen efter våran helg så dök många upp. Jag ville verkligen att allt skulle bli perfekt och planerade ihop allt så bra jag kunde, det fick mig att tänka lite på Ove Rytter och Catharina som planerar in Fitness festivalen varje år vilket jobb liksom haha. Men vill ge ett stort tack till alla som hjälpte till och gjorde våran helg as grym.

BODYGAIN (Med Olof och Mackan)

SSN SVENSK SPORT NUTRITION (med grymma Richard Susaeg m.m)

NOCCO (dock ingen Linus Carlen på plats men bästa Gabbe var ju där såklart!)

HÄLSA I MOTALA (Med Micke och Johan)

PROTEINBOLAGET (tillsammans med MY CARLSSON och hennes blogg.)

FITNESS FESTIVALEN (Ove rytter bjöd på fri biljetter till fitness festivalen)

LILLA HEMBAGERIET (sponsra med tårta)

Här är ett klipp från vårt 3 års jubileum, fixat av en medlem hos oss.
Riktigt fet!!

Tillsammans med Hälsa i Motala (http://www.halsaimotala.se) hann vi även till jubileumet ta fram en riktig fet PVO-shot som vi säljer här på gymmet. Det är mitt ”hemliga recept” som finns i denna burk som jag drar innan mitt gym-pass för att öka fokus, pump och prestation. Riktigt nöjd med smaken som smakar sura cola nappar. Testa den på gymmet!

IMG_1801.JPG

bild tagen av en grym medlem

Helgen efter sen var det fitness festivalen som jag och Linn hade planerat att åka på. Kände att det var riktigt skönt att komma iväg lite eftersom det hade vart mycket jobb och planering senaste tiden på hemmaplanen. Det är viktigt att inte glömma bort att ta det lite lugnt om det har vart mycket under en längre tid men det kan vara en svår balans att känna av. Vi checkade in på mässan och den var riktigt bra tyckte jag (mycket bättre än förra året). Träffade även massa folk som man känner i branschen och testa lite nya saker. Det har även märks att vi har gjort oss ett namn inom ”fitness världen” och det är riktigt kul att höra ” MFC ” och man såg flera som sprang runt där med våra tröjor, kepsar och t-shirts!! Dock kollade vi inte på några tävlingar i år, det hann vi tyvärr inte med. Vi beställde hem en ny sälrodd från gymleco som borde dyka ner på gymmet vilken dag som helst. I sälrodd är det rygg, baksida axlar och biceps som står i fokus, och då rörelsen är en motpol mot bänkpress kan den användas som komplement till bänken. Vi kommer nu bli monsterstarka i bänkpressen haha. Självklart vart det burgare och massa träning på ”gymmet” i Stockholm. Det vart träning 2 gånger där och det var riktigt kul att kötta på och testa vilka maskiner Anna och Freddan hade. Detta brukar jag göra när jag åker iväg för att få inspiration och känna vilka maskiner som tar riktigt bra. Tycker gymmet i Stockholm har lyckas riktigt bra med det mesta men om man ska ge minus så är det vid entren när alla skor står instängda i början och man möts av en skön doft som kan svida till lite i näsan haha 😛

117-gymleco-sälrodd-1080x675-1-600x600.jpg

gymleco sälrodd på ingång
hissen.jpg

hiss bilden innan vi drog till gymmet och kötta 🙂 gissa burken i handen..

Tillbaka på gymmet och hemmaplanen så har jag nu lyckas få ett eget kontor som jag kommer kunna jobba mer i och kunna ta emot mina klinter även få bort lite lager som har samlas mer på andra ställen. Även duschen kommer kunna sättas i bruk då. Tack vare vissa medlemmar på gymmet har vi fått bättre ljus vid poseringshörnet och lite coolare ljusdetaljer på vissa ställen i gymmet och det blir bara bättre! 🙂

Ha det bäst och kötta på nu!

LJUSETEE.jpg

grymt ljus på loggan (lamporna är fixade av Dj Jean) och Linn köttar armar såklart!

Pepparkakor! Gluten- & sockerfria med extra protein!

12325086_10153774299867387_786898916_n.jpg

Nedan är en ”re-post” på ett två år gammalt inlägg! Enjoy! & glad 2a adventsmys <3 :)

Goda peppisar till jul är ju ett måste! Såklart är the ”real deal” oftast alltid godast och de äter man ju såklart kring jul – med all rätt! För mig är julen en tid för lite extra livsnjut av allt det goda. Men det är alltid kul att kunna göra lite mer nyttiga bakverk- man kan äta det oftare och det är mer hälsosamt för kroppen. Äta massa socker och andra tillsatser varje dag är kanske ingen hit för varken knopp eller kropp – men med såna här recept så kan man egentligen unna sig precis när man vill. Och de smakar faktiskt riktigt bra och mumsigt om jag får säga det själv! Det slog mig efteråt att de dessutom blev en LCHF-version för er som gillar det tänket! Här kommer ett egenkomponerat recept

Detta behöver du:
-100 g mandelmjöl
-20 g kasein, jag använde ”Vanilla Cookie Dough” från Elit Nutrition
-5 g pofiber
-1 ägg
-20 g Fibersirap som ni hittar bl a hos Nutri-Nick
-15 g kokosolja
3 tsk pepparkakskrydda (köpte färdig, men man kan blanda kanel, nejlika, kardemumma och ingefära själv)
– sötning- jag använde 30 g av sukrin. (Jag försöker hålla mig undan artificiella sötningsmedel och Sukrin är en 100 % naturlig produkt utan tillsatser, läs mer här)
-1 tsk bikarbonat
– nypa äkta vanilpulver
– nypa salt
tips : gillar du mandel kan du sedan vid utkavling tillsätta mandelflarn över degen- supergott!


Gör såhär:

Ugnar är alltid kluriga och speciellt till sådana här recept – man vill ha peppisarna krispiga men absolut inte brända – så i får reglera lite temperatur efter hur ni ”känner” er ugn. Bättre lägre värme och längre i ugnen! utgå ifrån 160 grader! Har du varmluftsugn? Kör på det och sänk värmen till 150 grader.
Degen: Blanda samtliga torra ingredienser i en skål. värm upp kokosoljan så den är lite rinnande och tillsätt tillsammans med fibersirapen. Jobba degen väl tills den är genomarbetad. Smaka av! olika sötningsmedel och kryddor skiljer sig som sagt i styrka och smak- kanske behövs det mer av något. Packa sedan in i plastfolie och låt vila i kylen i några timmar. Bäst är att förbereda degen dagen innan och låta stå i kylen.

– Tips vid kavling av deg är att lägga plastfolie emellan. Då fastnar inte degen och det går supersmidigt. (vill du ha mandlar till är det här u strör ut flarn på degen innan du kavlar ut) Kavla tunt (endast någon mm) – ju tunnare desto enklare att få dem krispiga. ”Skär ut ” dina peppisar – jag använde hjärtform och det blev ca 25 st (inräknat degen jag kan ha ätit)

– Grädda i ugnen ca 10 min – men håll koll så de inte blir brända. Dra då ner värmen direkt! Efter 10 min – dra gärna ner värmen till under 100 och låt pepparkakorna stå en tid till för att torka till sig/alternativt stå kvar i ugn med lite öppen lucka efter att du stängt av den. Som sagt – där skiljer det sig lite från ugn till ugn, så testa dig fram och håll koll på dem!
Är pepparkakorna för mjuka trots allt när du tagit ut dem och låtit dem svalna? Sätt då in de igen i ugnen på under 100 grader och låt dem torka till ytterligare.

Näringsinnehåll/deg
Fett: 75, Kolisar 8 g , Protte 41 g, kcal:920

Näringsinnehåll/pepparkakshjärta (25 st)
Fett 3 g
Kolhydrater 0,3 g
Protein: 1,64 g
Kalorier: 36, 8 g

Smaklig spis!
och du – testar du receptet- Skulle uppskatta om du taggar mig och gärna hashtagga #antoniaproteinbakar så jag får se dina skapelser och framförallt – vad du tyckte ? ! 🙂

P&K
A

12346808_10153774300787387_1002713100_n.jpg

Naturligt sötningsmedel. Passande kvalitativt protein i smaken och mörk fibersirap, som blir pricken över iet i degen.
12319472_10153774299927387_441945585_n.jpg

Lägg plastfolie mellan när du kavlar – så går processen 100 gånger smidigare! Kavla tunt för krispiga peppisar.
12312177_10153774299892387_1409700335_n.jpg
12336326_10153774299942387_1896069327_n.jpg

Såhär fina blev mina 🙂