Sista teamträffen

Då har vi haft sista träffen innan tävlingen. Alla var lite sega men blev bra taggade och peppade av coach Fredrik. Härligt att se alla och härligt att se alla tända till en sista gång. Nu är vi alla laddade och taggade inför Luciapokalen. Längtar och ser verkligen fram emot att ställa mig på scenen. Sist gick det inte så bra så det kan ju bara gå bättre. Nu känner jag mig bättre i form och formen kommer inte bli sämre på dessa veckor som är kvar.

Dagens mätning blev ett bra resultat trots Fredriks våfflor igår 😀
En aningens vätskefylld 😉

Vikt. 63,1 kg
Fett % 7,76 (-5,31% sen start)
Fett kg 4,90 (-3,61 kg sen start)

På måndag kommer nya kostprogrammet och vi får se vad Fredrik gör för åtstramningar. 😀

Det var grymt kul att se alla igen. Adriana och jag träffades lite tidigare och körde ett ryggpass innan det var dags för hela gänget att fotas, vägas och mätas.

2013-10-27 10.20.05.jpg
2013-10-27 10.32.50.jpg
2013-10-27 10.32.51.jpg
2013-10-27 11.00.33.jpg

Snygga Adriana
2013-10-27 14.23.22.jpg

Girlpower!!
2013-10-27 14.17.35.jpg

Team grabbarna leker framför kameran 😉

När jag kom hem så var det dags att förbereda veckans mat.
Fixade i ordning lite dill och gräslöksfylld rödspätta på Pak Choi,
Riktigt mumsigt

Recept:
1 kruka dill
1 kruka gräslök
2 Pak Choi
600 g rödspätta
1 lime
salt, chili/lime krydda

Lägg Pak Choi i botten av en gratängform
Hacka dill och gräslök
Fyll spätta fileérna med dill och gräslökshacket och rulla i hop, lägg i gratängformen ovanpå Pak Choi.
Riv skalet på lime över fisken och krydda med salt och chili/lime krydda.
In i ugnen 200 grader i 15 min.
Servera med valfritt tillbehör.

Smaklig spis.

DSC_0896 (1).jpg

Dill och gräslöksfylld rödspätta

Nu är jag hemkommen från en underbar helg med mycket boost från Fredrik och Jannika och även mina teamvänner.

Det blir tidig sänggång och fokus på rätt saker nu.

Kram och kärlek

Sussi