1 vecka

Om en vecka är det dagen D

Tänk vad tiden går fort, nu i slutet har den bara rusat väg. Helt otroligt
För 5 månader sen när Talangjakten hade sin första träff så tänkte jag, det är lång tid vi har på oss. Men nej, var inte det, nu känns det som om tiden gått alldeles för fort. Om en vecka kommer jag i denna stund ligga bakom scen och vänta och ta det lugnt, Få färgen eventuellt lite bättrad och fylla på med riskakor och kokt ris, lite sylt kanske jag får lyxa med också.
Jag längtar som bara den. Att få pirret i kroppen att gå upp på scen och få le, stråla och bjuda på mig själv. Jag har scenskräck som heter duga, men jag älskar ju utmaningar, det är ju en av anledningen till att jag gör detta.

Det jag ser fram emot otroligt mycket är att träffa alla Facebook och Instagram vänner/följare. Vissa av Er ska liksom mig upp på scen. Vi har följt varandra och peppat varandra under vägens gång. Det ska blir oerhört roligt att träffa Er på riktigt. Att vi bakom scen kan få ge varandra en kram och sen gå upp på scen och glänsa tillsammans
Vi är alla vinnare, att göra denna resa, med hård träning, strukturerad kost, krävs envishet, mental styrka och massa jävlar anamma. De som inte gjort detta att leva på minimalt med kolhydrater och samtidigt träna hårt, sköta hem, jobb, barn, läxläsning, skjutsning, handling etc etc kan nog heller inte sätta sig in i hur mycket det tar på krafter och det mentala. Men för mig har det varit värt varenda sekund.
Har aldrig varit så nöjd med mig själv!!!!

2013-11-22 16.51.48.jpg

Lek på gymmet framför kameran,
det är roligt att träna.:D

Jag har bakat en massa sista tiden. Nu är jag ledig och har semester fram till tävling. Jag se till att packa med mig massa godsaker såklart så det finns att smaka bakom scen.
I dag ska jag börja lägga fram allt som ska med, så jag bara kan ta det lugnt de sista dagarna.

Schema och planering för träningen är gjord för veckan.

6.png

Träningsupplägg

Men även lyxtid är planerad.
Älskar ego tid, när någon annan tar hand om en. Det är alldeles för lite av den varan när man inte har någon vid sin sida.;) Tur att det finns salonger som gör sådant, även om det kostar lite pengar.
Men ska man bli fin och få lite ompyssling så kostar det väl.

7.png

Nu är det time att väcka Albin som ska iväg på innebandy match. Själv har jag ryggträning och adventspyssel att fixa med.

Ha en underbar söndag.

Kram och kärlek

Sussi

My ass

Jag kommer inte kunna gå i morgon, i alla fall kommer jag stapla fram. Fick till ett riktigt bra benpass. 
Knäböj massor av set och reps.. tappade räkningen
Utfall i smitmaskin/sumoböj i superset
Sen den värsta av alla., men jag älskar den verkligen, liggande benpress i smitmaskin.
Fick hjälp av Micke Gumse him self på Gumse Gym.
Gjorde väl en så där 5-6 set gånger 20-25 reps. Det nöp så bra i baksida och i rumpan.
Sista setet nöp det så att jag bara skrek rakt ut.. hahaha.. men Micke puschade, 5 till, 3 till 2 till, 3 till osv. jag trodde aldrig jag skulle kunna resa mig igen. Men det gjorde jag. Det var en underbar känsla efter.. undra bara hur det känns i morgon.
Sen visade han mig lite magövningar, dessa kommer jag köra nu fram till tävling.
Tack Micke för hjälpen och puschningen idag.
 

Trött men nöjd tjej efter dagens pass

Väl hemma så fixade jag snabbt något att äta till mig själv. Mina kära barn hade redan fixat mat till sig själva och ätit. Jag kom hem lite sent och Albin skulle iväg på innebandyträning.
Nu har jag även fixat smink och hårfix till Luciapokalen, jag som alltid är ute i sista minuten. Men Katrin som jag träffade första gången på Alströmer kommer att hjälpa mig. Hudterapeut som hon är passar det super att hon hjälper mig. Tur att hon var i Göteborg den helgen
Då är allt klart till tävling.
Frissan bokad,
Fransförlängning bokad
Färgning fransar / bryn bokad
Bikinin fixad
Skor fixade
Nagelfix bokat
Hjälp coach – bästa Camilla
och nu det sista smink och hårfix.
Puh nu kan jag andas ut, jobbar bara sista dagen i morgon sen är det bara att vila, unna sig massa lyx och fokusera på tävlingen.
Nu ska jag iväg och hämta Albin från träningen.
Ha det bäst
KRAM o KÄRLEK i massor
Sussi

My ass

Jag kommer inte kunna gå i morgon, i alla fall kommer jag stapla fram. Fick till ett riktigt bra benpass.
Knäböj massor av set och reps.. tappade räkningen
Utfall i smitmaskin/sumoböj i superset
Sen den värsta av alla., men jag älskar den verkligen, liggande benpress i smitmaskin.
Fick hjälp av Micke Gumse him self på Gumse Gym.
Gjorde väl en så där 5-6 set gånger 20-25 reps. Det nöp så bra i baksida och i rumpan.
Sista setet nöp det så att jag bara skrek rakt ut.. hahaha.. men Micke puschade, 5 till, 3 till 2 till, 3 till osv. jag trodde aldrig jag skulle kunna resa mig igen. Men det gjorde jag. Det var en underbar känsla efter.. undra bara hur det känns i morgon.
Sen visade han mig lite magövningar, dessa kommer jag köra nu fram till tävling.

Tack Micke för hjälpen och puschningen idag. 🙂

2013-11-21 20.15.34.jpg

Trött men nöjd tjej efter dagens pass

Väl hemma så fixade jag snabbt något att äta till mig själv. Mina kära barn hade redan fixat mat till sig själva och ätit. Jag kom hem lite sent och Albin skulle iväg på innebandyträning.

Nu har jag även fixat smink och hårfix till Luciapokalen, jag som alltid är ute i sista minuten. Men Katrin som jag träffade första gången på Alströmer kommer att hjälpa mig. Hudterapeut som hon är passar det super att hon hjälper mig. Tur att hon var i Göteborg den helgen 😉

Då är allt klart till tävling.

Frissan bokad,
Fransförlängning bokad
Färgning fransar / bryn bokad
Bikinin fixad
Skor fixade
Nagelfix bokat
Hjälp coach – bästa Camilla
och nu det sista smink och hårfix.

Puh nu kan jag andas ut, jobbar bara sista dagen i morgon sen är det bara att vila, unna sig massa lyx och fokusera på tävlingen.

Nu ska jag iväg och hämta Albin från träningen.

Ha det bäst

KRAM o KÄRLEK i massor

Sussi

Recept enligt önskemål

 
Okej, jag har idag gjort Snickers som jag fick inspiration av Robin i Talangjakten att göra som jag skrev i tidigare blogginlägg.
Här kommer min variant på det receptet:
SNICKERS
1 burk jordnötssmör 350g
2 dl ljus sirap
1 dl strösocker
6 dl granola
1 dl kokos
1 tsk vaniljsocker
200g blockchoklad ljus
Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull. Låt allt smälta ihop under omrörning. FÅR EJ KOKA!!
Blanda i granola, vaniljsocker och kokos och rör till en tjocksmet.
Tryck ut massan i bakplåtsklädd form ca: 20×30 cm.
Smält blockchokladen och bred över kakan, låt stelna i kylskåp och dela i sedan i bitar med en kniv.

MUMS!!

Bounty
Recept:
ca 30 st
Ingredienser:
50 g smör
eller margarin
0.5 dl ljus sirap
0.5 dl strösocker
2 dl vispgrädde
1 påse (200 g) kokosflingor
Garnering:
200 g ljus choklad
eller mörk choklad,
25g kokosfett
Blanda margarin eller smör, sirap, socker och grädde i en kastrull.
Låt koka upp och koka 5 min. Rör ner kokosflingorna.
Bred ut smeten på ett smörpapper ca 20×15 cm. Ställ kylskåpskallt och låt stelna. Det tar ca 2 ½ timma.
Skär den stelnade massan i fyrkantiga bitar.
Smält chokladen och kokosfett eller olja i ett vattenbad eller i mikron. Rör om.
Doppa kokosbitarna i chokladen och vänd runt. Använd gärna en stekpincett.
Lägg kokosbitarna på smörpapper tills chokladen stelnat. Förvara dem svalt.
 

Recept enligt önskemål

Okej, jag har idag gjort Snickers som jag fick inspiration av Robin i Talangjakten att göra som jag skrev i tidigare blogginlägg.

Här kommer min variant på det receptet:

SNICKERS

1 burk jordnötssmör 350g
2 dl ljus sirap
1 dl strösocker
6 dl granola
1 dl kokos
1 tsk vaniljsocker
200g blockchoklad ljus

Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en kastrull. Låt allt smälta ihop under omrörning. FÅR EJ KOKA!!
Blanda i granola, vaniljsocker och kokos och rör till en tjocksmet.
Tryck ut massan i bakplåtsklädd form ca: 20×30 cm.
Smält blockchokladen och bred över kakan, låt stelna i kylskåp och dela i sedan i bitar med en kniv.

2013-11-19 20.39.50.jpg

MUMS!!

Bounty

Recept:

ca 30 st
Ingredienser:
50 g smör
eller margarin
0.5 dl ljus sirap
0.5 dl strösocker
2 dl vispgrädde
1 påse (200 g) kokosflingor

Garnering:
200 g ljus choklad
eller mörk choklad,
25g kokosfett

Blanda margarin eller smör, sirap, socker och grädde i en kastrull.

Låt koka upp och koka 5 min. Rör ner kokosflingorna.

Bred ut smeten på ett smörpapper ca 20×15 cm. Ställ kylskåpskallt och låt stelna. Det tar ca 2 ½ timma.

Skär den stelnade massan i fyrkantiga bitar.

Smält chokladen och kokosfett eller olja i ett vattenbad eller i mikron. Rör om.

Doppa kokosbitarna i chokladen och vänd runt. Använd gärna en stekpincett.

Lägg kokosbitarna på smörpapper tills chokladen stelnat. Förvara dem svalt.

2013-11-18 21.32.38.jpg

Beordrad vila..

 

På jobbet, lite lagom trött

Börjar känna mig sliten, men humöret är på topp. Bortsett från lite kortare stubin än vanligt. Det får nog mina älskade barn tyvärr befara lite i mellanåt. Men förstående som de är förstår de att det inte är dem som jag blir irriterad på. Det är mig själv. Är jag glömsk annars så är det än värre just nu. Åker och handlar, kommer hem med hälften av det jag ska ha och massa annat som jag inte ska ha.
Jobbar gör jag ännu, sista veckan innan semester. Det är lite lagom tufft att jobba. Hjärnan lever sitt egna liv och koma och stillestånd i tankeverksamheten hör inte till ovanligheterna under en arbetsdag. Ser nog ut som en död sill i blicken ibland, hahaha… men nu är det inte många dagar kvar. Gör mitt bästa även på jobbet, även om det är tufft.
Igår var jag och träffade Fredrik. Passade på att köra ett benpass på Ironsport innan vågen skulle intas. Måtten, vikten följer helt kurvan. Jag fick en påfyllningsdag idag då jag var väldigt tom. Fick även beordrad VILA. Vila ja! Jag har inte varit på gymmet idag, jag har heller inte varit ute på någon PW.
Men jag har sprungit runt på ICA 2 gånger till på köpet.
För att utmana mig själv och ha något gott att se fram emot så fortsätter bakning och godisgörat.
Idag blev det Snickers…. inspirerad av Robin i talangjakten.

Snickers på stelning

Nu börjar frysen bli full. Hahaha.. det lustiga i allt är att jag inte i normala fall äter så mycket onyttigheter. Jag får se till att bjuda över fikagäster under december så att jag får tömma frysen.
Kommer fortsätta bakning och godismeck under hela veckan. Allt för att stilla suget. Jag är ju lite tvärtom mot andra… längtan att äta avtar ju mer jag bakar. Jag smakar inte en uns, inte ens om jag får lite på fingret, nej direkt med fingret under vattenkran och skölj bort.
Men åter till VILAN. Nu 19.30 har jag äntligen landat i soffan och tänker nog inte lyfta mig härifrån förrän det är dags att gå och göra kvällsgröten.
Sen pallra mig i väg till sängen.
I morgon var det bokat att skulle träffa min fina Camilla, men med lite schema ändringar så blir det på söndag. Passar på att köra ett ryggpass i morgon istället.
Jag har fyllt på med rejält med kolhydrater idag på order av Fredrik, så jag borde orka ett tungt skönt ryggpass. Ser fram emot det.
Känner att jag har under en tid tappat styrka. Men det är väl så i slutet av dieten.
I morgon återgår jag till mitt kostprogram som jag haft under någon vecka och följer det fram till onsdag innan Luciapokalen. Är rätt tom så en hård tömning kommer inte behövas som det ser ut nu. SKÖNT… Kommer åka till Fredrik i nästa vecka igen för en sista formcheck innan tävling.
 
 

Gårdagens godis, risbräck,

Bounty även Rocky Road med vit choklad och ischoklad gjordes ( ej på bild)

Nu är det time för att bara vara….
Kram och kärlek
Suss

Beordrad vila..

2013-11-19 09.38.12.jpg

På jobbet, lite lagom trött 🙂

Börjar känna mig sliten, men humöret är på topp. Bortsett från lite kortare stubin än vanligt. Det får nog mina älskade barn tyvärr befara lite i mellanåt. Men förstående som de är förstår de att det inte är dem som jag blir irriterad på. Det är mig själv. Är jag glömsk annars så är det än värre just nu. Åker och handlar, kommer hem med hälften av det jag ska ha och massa annat som jag inte ska ha.
Jobbar gör jag ännu, sista veckan innan semester. Det är lite lagom tufft att jobba. Hjärnan lever sitt egna liv och koma och stillestånd i tankeverksamheten hör inte till ovanligheterna under en arbetsdag. Ser nog ut som en död sill i blicken ibland, hahaha… men nu är det inte många dagar kvar. Gör mitt bästa även på jobbet, även om det är tufft.

Igår var jag och träffade Fredrik. Passade på att köra ett benpass på Ironsport innan vågen skulle intas. Måtten, vikten följer helt kurvan. Jag fick en påfyllningsdag idag då jag var väldigt tom. Fick även beordrad VILA. Vila ja! Jag har inte varit på gymmet idag, jag har heller inte varit ute på någon PW.
Men jag har sprungit runt på ICA 2 gånger till på köpet.

För att utmana mig själv och ha något gott att se fram emot så fortsätter bakning och godisgörat.
Idag blev det Snickers…. inspirerad av Robin i talangjakten.

2013-11-19 19.48.17.jpg

Snickers på stelning 😉

Nu börjar frysen bli full. Hahaha.. det lustiga i allt är att jag inte i normala fall äter så mycket onyttigheter. Jag får se till att bjuda över fikagäster under december så att jag får tömma frysen.

Kommer fortsätta bakning och godismeck under hela veckan. Allt för att stilla suget. Jag är ju lite tvärtom mot andra… längtan att äta avtar ju mer jag bakar. Jag smakar inte en uns, inte ens om jag får lite på fingret, nej direkt med fingret under vattenkran och skölj bort.

Men åter till VILAN. Nu 19.30 har jag äntligen landat i soffan och tänker nog inte lyfta mig härifrån förrän det är dags att gå och göra kvällsgröten.
Sen pallra mig i väg till sängen.
I morgon var det bokat att skulle träffa min fina Camilla, men med lite schema ändringar så blir det på söndag. Passar på att köra ett ryggpass i morgon istället.
Jag har fyllt på med rejält med kolhydrater idag på order av Fredrik, så jag borde orka ett tungt skönt ryggpass. Ser fram emot det.
Känner att jag har under en tid tappat styrka. Men det är väl så i slutet av dieten.
I morgon återgår jag till mitt kostprogram som jag haft under någon vecka och följer det fram till onsdag innan Luciapokalen. Är rätt tom så en hård tömning kommer inte behövas som det ser ut nu. SKÖNT… Kommer åka till Fredrik i nästa vecka igen för en sista formcheck innan tävling.

2013-11-18 21.32.45.jpg

Gårdagens godis, risbräck,
2013-11-18 21.32.38.jpg

Bounty även Rocky Road med vit choklad och ischoklad gjordes ( ej på bild)

Nu är det time för att bara vara….

Kram och kärlek

Sussi

Gottissugen och utmaningar

 
 

Idag började jag dagen med min sedvanliga havregrynsgröt med bär och kvarg. Tog en förmiddagspromenad i solen innan jag satte i gång med dagens bestyr.
Åkte och lämnade skräp på återvinningen och gamla kläder till Brödet och fiskaren. Skönt när sådana stenar faller från axlarna.
Åt min lunch bestående av veckans sojakyckling och sallad.
Åkte sen ner och handlade inför veckan. När jag gick där och handlade blev jag otroligt sugen på julgodis. Köpte massa ingredienser för att kunna baka och göra godis.
Väl hemma började jag med att göra bregottkakor. Riktigt feta och de bara smälter i munnen. Men inte en enda smakbit till mig

När jag precis var klar med dessa kakor kom Albin hem sin kompis Rasmus. De blev också sugna på att baka och gjorde då chokladkladdmuffin. De såg oförskämt goda ut.

Chokladkladdmuffin

När grabbarna var klara med sin bakning så fortsatte jag mina bestyr med godis meckat.
Nu var det dags för Fredagsmums ett recept som jag hittade på nätet. Jag längtar verkligen till efter diet och deffperioden. Tänk att få smaka dessa små godingar
Recept
Fredagsmums:
INGREDIENSER
250 gram mörk choklad
1 dl jordnötssmör
1 dl hackade jordnötter
_________________________________________________
______GÖR SÅ HÄR
Källa: hemmets veckotidning 50/02
1. Smält chokladen tillsammans med jordnötssmöret över vattenbad. Blanda i de
hackade nötterna.
2. Häll ut på aluminiumfolie till en ca 15×20 cm stor platta. Kyl i 45 minuter. Skär i
rutor. Förvara kallt.
 

Fredagsmums

Sen var det dags för middag, det blev kyckling Gyros. Riktigt gott.

Kyckling i hemgjord gyrosmarinad.

Gyros marinad:
2 msk oliv eller rapsolja
2 msk slotts senap
2 tsk kummin ( jag mortlade hel kummin)
1 tsk sambal olek
2 vitlöksklyftor
kebabkrydda efter smak
Jag strimlade kycklingen och lät den ligga i marinaden i några timmar.
Stekte sen kycklingen och serverade med sallad till mig och pitabröd och pommes till grabbarna
Energin var ju på topp idag så jag fortsatte bakandet och godis meckat än mer.
Det blev steg ett till Bounty, jag älskar kokos.
I morgon får jag fortsätta göra steg två… chokladen.

Jag hann även med att göra lite nyttigare kakor.
Chokladdoppade mandel och kokoskakor. Receptet hittade jag på Tasty-heath
8 st
1,5 dl (70g) mandelmjöl
1 msk riven kokos
1 msk havremjöl (eller mer mandelmjöl)
1/2 msk stevia strö eller 2 tsk honung
1/2 kapsyl vaniljarom (Dr Oetker)
2 tsk kokosolja (mätt i fast form)
1 krm salt
1 äggvita
Valfritt: 1/2 tsk kanel
20 g sockerfri choklad
1. Blanda ihop alla ingredienser till kakorna med en sked. Det är en ganska blöt ”deg”.
2. Rulla till 8 små bollar och lägg på en bakplåt på bakplåtspapper. Tryck ut kakorna så att de blir ca 6 cm i diameter. Baka i ugnen i ca 10-15 minuter på 175 C. Ta ut och låt svalna helt på galler.
3. Smält chokladen i en skål i micron (ca 1 minut). Doppa kakorna i chokladen (eller använd en sked) och lägg på en tallrik. Ställ in i kylen tills chokladen stelnat.
Jag gjorde dubbelsats på en gång

Nu har jag utmanat mig tillräckligt denna dag. Inte smakat någonting, inte ens ett litet slick
Nu väntar min kvällsgröt med bär och kvarg.
I morgon ska jag till Fredrik. Ska bli riktigt intressant och se hur det står till med formen
Nu blir det film och mys med killarna innan sängen och kudden kallar.
Ha det bäst mina vänner.
KRAM och KÄRLEK
Sussi

Gottissugen och utmaningar

2013-11-17 09.45.13.jpg

Idag började jag dagen med min sedvanliga havregrynsgröt med bär och kvarg. Tog en förmiddagspromenad i solen innan jag satte i gång med dagens bestyr.
Åkte och lämnade skräp på återvinningen och gamla kläder till Brödet och fiskaren. Skönt när sådana stenar faller från axlarna.
Åt min lunch bestående av veckans sojakyckling och sallad.
Åkte sen ner och handlade inför veckan. När jag gick där och handlade blev jag otroligt sugen på julgodis. Köpte massa ingredienser för att kunna baka och göra godis.

Väl hemma började jag med att göra bregottkakor. Riktigt feta och de bara smälter i munnen. Men inte en enda smakbit till mig 😀

2013-11-17 14.02.29.jpg

När jag precis var klar med dessa kakor kom Albin hem sin kompis Rasmus. De blev också sugna på att baka och gjorde då chokladkladdmuffin. De såg oförskämt goda ut.

2013-11-17 15.01.20.jpg

Chokladkladdmuffin

När grabbarna var klara med sin bakning så fortsatte jag mina bestyr med godis meckat.
Nu var det dags för Fredagsmums ett recept som jag hittade på nätet. Jag längtar verkligen till efter diet och deffperioden. Tänk att få smaka dessa små godingar 😀

Recept
Fredagsmums:

INGREDIENSER
250 gram mörk choklad
1 dl jordnötssmör
1 dl hackade jordnötter
_________________________________________________
______GÖR SÅ HÄR
Källa: hemmets veckotidning 50/02

1. Smält chokladen tillsammans med jordnötssmöret över vattenbad. Blanda i de
hackade nötterna.
2. Häll ut på aluminiumfolie till en ca 15×20 cm stor platta. Kyl i 45 minuter. Skär i
rutor. Förvara kallt.

2013-11-17 14.52.38.jpg
2013-11-17 16.20.27.jpg

Fredagsmums

Sen var det dags för middag, det blev kyckling Gyros. Riktigt gott.

2013-11-17 16.20.46.jpg

Kyckling i hemgjord gyrosmarinad.

Gyros marinad:

2 msk oliv eller rapsolja
2 msk slotts senap
2 tsk kummin ( jag mortlade hel kummin)
1 tsk sambal olek
2 vitlöksklyftor
kebabkrydda efter smak

Jag strimlade kycklingen och lät den ligga i marinaden i några timmar.
Stekte sen kycklingen och serverade med sallad till mig och pitabröd och pommes till grabbarna

Energin var ju på topp idag så jag fortsatte bakandet och godis meckat än mer.
Det blev steg ett till Bounty, jag älskar kokos.
I morgon får jag fortsätta göra steg två… chokladen.

2013-11-17 18.59.09.jpg

Jag hann även med att göra lite nyttigare kakor.
Chokladdoppade mandel och kokoskakor. Receptet hittade jag på Tasty-heath

8 st

1,5 dl (70g) mandelmjöl
1 msk riven kokos
1 msk havremjöl (eller mer mandelmjöl)
1/2 msk stevia strö eller 2 tsk honung
1/2 kapsyl vaniljarom (Dr Oetker)
2 tsk kokosolja (mätt i fast form)
1 krm salt
1 äggvita
Valfritt: 1/2 tsk kanel

20 g sockerfri choklad

1. Blanda ihop alla ingredienser till kakorna med en sked. Det är en ganska blöt "deg".
2. Rulla till 8 små bollar och lägg på en bakplåt på bakplåtspapper. Tryck ut kakorna så att de blir ca 6 cm i diameter. Baka i ugnen i ca 10-15 minuter på 175 C. Ta ut och låt svalna helt på galler.
3. Smält chokladen i en skål i micron (ca 1 minut). Doppa kakorna i chokladen (eller använd en sked) och lägg på en tallrik. Ställ in i kylen tills chokladen stelnat.

Jag gjorde dubbelsats på en gång 😉

2013-11-17 19.44.59.jpg

Nu har jag utmanat mig tillräckligt denna dag. Inte smakat någonting, inte ens ett litet slick 😉
Nu väntar min kvällsgröt med bär och kvarg.

I morgon ska jag till Fredrik. Ska bli riktigt intressant och se hur det står till med formen 😉

Nu blir det film och mys med killarna innan sängen och kudden kallar.

Ha det bäst mina vänner.

KRAM och KÄRLEK

Sussi

Påfyllnad…. nära nu ;)

Nu är det söndag, om exakt 2 veckor står jag på scen. Mitt mål för året och sen 2012 kommer gå i uppfyllelse. Jag längtar till den dagen. Jag längtar efter att få stå och glänsa, le och skina som en sol. Jag längtar efter att få bjuda på mig själv. Samtidigt är jag så nervös. Mina nerver är som vanligt i sådana här tillfällen utanför kroppen. Tur att jag lärt mig att djupandas och försöka komma ner i mig själv. Det tack vare Lennart min stora stöttepelare och vän <3. 
Det värsta som kan hända på scen är väl att jag snubblar, och då är det väl bara att resa sig, skratta och fortsätta göra det man ska
 
Igår hade jag en kvalitets och mysdag med min yngsta son. Vi började dagen med att skjutsa Anton (min äldsta) till min brorsa i Solna. Han skulle vara där spela PS3 och mysa med Niklas och Olivia.
När vi lämnat honom där åkte vi raka vägen till Gumse Gym för ett litet axelpass. Jag hade tidigare bestämt mig för att ta vilodag men hade ätit några riskakor med nutella på fredagkvällen så jag kände att jag hade massa extra energi.
Jag körde mitt axelpass och pratade även lite med gänget som tränar där. Micke, ägaren själv till Gumse pratade jag med. Hans ord i går gav mig så mycket styrka. Hans peppande och motiverande ord. Jag måste bara tacka dig Micke för det du sa. Det betyder så mycket!!!
 

Efter peppande och endorfinkickar åkte vi vidare till Ikea jag och Albin. Där var nog hela Stockholm och Mälardalen samtidigt
Vi började med att äta, Albin tog fläsksnitzel och pommes och jag tog sallad med kyckling. GOTT!!
Med lite mat i magen kunde vi gå runt och armbåga oss fram utan att tappa humöret.
Vi handlade lite ljus och en ny stekpanna…opps..1000:- fattigare, vad var det som kostade där??? hahaha.
Åkte raka vägen hem, slappade och myste i soffan innan vi orkade göra ordning middag. För att sen gå till mina föräldrar och ta en fika.
 

Min fina Albin <3 <3 <3

När vi kom hem från mina föräldrar hade jag blivit inspirerad av Gabriella från talangjakten då hon hade bakat någon form av muffin/maräng.
Jag gjorde något liknande som jag åt till kvällsmål
Recept kommer här :
1dl äggvita som vispas hårt
30 g havregryn
30 g casin
½ tsk bakpulver
Blanda väl och häll i bullformar, grädda i ugnen i 15-20 minuter i 200 grader

Chokladprotein maräng

Jag serverade dessa med lite hallon och kvarg, riktigt smarrigt och mättande.
I dag blir det matlagning på schemat. ICA väntar och jag ska dit för att handla och för att sen laga veckans mat.
En vecka kvar på deff diet, sen blir det töming/laddning. Nu gäller det att stå ut in i det längsta.
Men solen skiner och jag lockas av en lång promenad innan jag åtar mig att göra något annat.
Ha en underbar söndag mina vänner
KRAM och KÄRLEK
Sussi